×

Solar rolluiken

Eindelijk een rolluik op zonne-energie dat perfect werkt ... zoals het hoort. ID Solar is zo makkelijk te plaatsen: geen aansluiting op het stroomnet, geen kap-of breekwerken, geen bedrading in de woning of tegen de muren. Bevestig het rolluik met 4 of 6 schroeven, druk op de zender en het werkt. Geen enkele extra kosten voor stroomaansluiting. Klanten hoeven zelfs niet thuis te zijn voor de montage. Alles gebeurt via de buitenkant van de woning.

Een gesloten ID2 Solar is tevens standaard beveiligd tegen optillen dankzij zijn uniek en gepatenteerd vergrendelingsmechanisme.

Zijn eenvoudig gebruiksgemak gaat samen met een erg mooi en afgewerkt design, wat zorgt voor een harmonieuze integratie aan uw woning.

Warmte, koude, schaduw, licht... uw welbehagen hangt af van een juiste balans tussen uw interieur en het buitenklimaat. Dit evenwicht warmte/lichtsterkte wordt gevonden dankzij de fantastische technologie van dit rolluik.

U hoeft niets te doen, elk ID2 Solar rolluik sluit zich automatisch in functie van de omgeving (zonlicht en buitentemperatuur) die niet enkel de warmtepieken tijdens de zomer beheerst, maar ook de zontoevoer optimaliseert in de winter. 

Zie onze pagina voor verdere technische informatie
https://zonweringvossen.nl/producten/rolluiken/bubendorff%20solar%20rolluiken