IO Home control zonweringDe nieuwste generatie draadloze automatisering voor zonwering die ook andere producten in uw woning bedient; Een investering die jarenlang meegaat! Bent u op zoek naar elektrische buitenzonwering? Vraag dan bij de specialist naar de io-homecontrol oplossingen van Somfy, want daarmee bent u verzekerd van gebruiksvriendelijke, elektrische buitenzonwering die jarenlang meegaat!

Wilt u graag uw zonwering draadloos bedienen op elk moment en plaats, in- of rondom uw woning?

De gebruiksvriendelijke bedieningen van Somfy maken het u allemaal nog gemakkelijker. Geschikt voor vrijwel alle typen elektrische buitenzonwering zoals terrasschermen, uitvalschermen, verticale screens en markiezen. Uw terras wordt voortaan nog comfortabeler!

Wilt u uw kostbare zonwering ook automatisch beschermen tegen ongewenste weersinvloeden?

De Somfy motor in uw zonwering stuurt het scherm binnen enkele ogenblikken veilig terug in de beschermende behuizing. Dit vermindert de kans dat de harde windschade kan veroorzaken aan uw zonnescherm. Uw zonwering is nu optimaal beschermd. Een geruststellend idee!
De voordelen van IO-homecontrol

Somfy introduceert in 2010 een volledig programma io-homecontrol motoren en besturingen voor zonweringen, rolluiken, screens en garagedeurmotoren. Dit is een unieke, nieuwe radiografische besturingstechniek waarmee een groot aantal verschillende toepassingen in zowel bestaande als nieuwe woonhuizen draadloos bediend kunnen worden, met slechts één io-homecontrol® afstandsbediening.

Wat houdt IO-homecontrol in?

Bij io-homecontrol apparaten gaat het niet meer alleen om de door Somfy gemotoriseerde zonweringen, rolluiken, screens of garagedeuren, maar om een breed programma aan radiografisch bestuurbare producten dat ook door andere fabrikanten geleverd wordt,zoals verlichting, verwarming, dakvensters, ventilatie, airconditioning, deursloten, toegangshekken en warmtepompen. Dit programma wordt doorlopend uitgebreid, waardoor u in huis iedere keer weer extra mogelijkheden krijgt om een bouwsteen toe te voegen aan een bestaande io-homecontrol installatie. Deze levert daardoor steeds meer toegevoegde waarde, en door de veelheid aan combinatiemogelijkheden ontstaat in de nabije toekomst een maximum aan comfort, veiligheid en energiebesparing.

IO-homecontrol: de voordelen van RTS plus nog veel meer!

Een koper van io-homecontrol producten bespaart geld en tijd. Allereerst zijn de prijzen van io-homecontrol motoren en besturingen vrijwel gelijk aan de prijzen van de bestaande RTS (Radio Technologie Somfy)-motoren en besturingen. Ook delen io-homecontrol en RTS de toepassing van draadloze besturingen waardoor het gebruik van dure bedrading en andere installatiekosten in een woonhuis vermeden wordt. Uniek voor io-homecontrol is de terugkoppeling op de 2-weg bedieningen dat een opdracht ook uitgevoerd is. Zo krijgt u bijvoorbeeld te zien dat de rolluiken naar beneden gaan – ook als u niet eens in dezelfde ruimte bent!

De toekomstverwachting

Door al deze voordelen is io-homecontrol hét systeem voor de toekomst. Gebruikers zullen binnenkort hun apparatuur niet alleen bedienen met de meegeleverde afstandsbedieningen, maar ook via het internet. Hiervoor zal gebruik gemaakt worden van een pc, maar deze bediening zal ook met een smart phone (bijvoorbeeld iPhone) kunnen gebeuren! Dankzij de terugkoppeling krijgt u altijd een bevestiging dat alles goed is gegaan, ook als de bediening door u vanaf het vakantieadres gedaan wordt!


Een io-homecontrol® afstandsbediening laat u zien wat er gebeurt!
io-homecontrol® is een nieuw radiografisch systeem dat 2-weg communicatie mogelijk maakt. Dit houdt in dat u als gebruiker op uw afstandsbediening kunt aflezen wat gebeurt. De Easy Sun io is één van de afstandsbedieningen die met pictos werken. Die werking biedt de volgende voordelen: 

   Snellere installatie: Elke groep heeft een herkenbare afbeelding, bijvoorbeeld 
   groep 3 = alle rolluiken. Zon- en winddrempelwaarden zijn per groep makkelijk
   instelbaar op de afstandsbediening.

   Eenvoudig problemen oplossen:De afstandsbediening geeft een melding als
   er een probleem is met uw rolluik. Ook geeft deze een melding als de batterijen
   van de bediening of de sensoren vervangen moeten worden.

   Altijd een terugkoppeling: De afstandsbediening geeft altijd weer wat er gebeurt,
   zoals een scherm wat open of dicht gaat en of de zonfunctie geactiveerd is.

   

   Automatische bediening:Wanneer de afstandsbediening aan de muurhouder
   hangt, wordt de automatische bediening aangezet. Als de afstandsbediening
   er vanaf genomen wordt, gaat de automatische bediening uit. Zo kunt u zelf
   instellingen aanpassen of uw rolluiken bedienen.


Om aan te tonen welke bedieningen 1-weg of 2-weg zijn, wordt er gebruik gemaakt van twee logo’s. De 1-weg bedieningen zijn vergelijkbaar met RTS. Ze hebben geen terugkoppeling. De 2-weg bedieningen zijn uniek voor iohomecontrol. Ze geven u als gebruiker een terugkoppeling over de taak en of deze correct is uitgevoerd. Hierdoor hoeft u zelf de zonwering niet meer te controleren.

 


Geniet van automatische buitenzonwering!

Ontdek het gemak van een io-homecontrol bediening. Bedien zonwering vanaf elke plaats in en rondom uw woning. Geen zwengel of optrekband nodig! Gecontroleerde bediening zorgt voor het behoud van uw scherm. Breng automatisch verkoeling op uw terras. Bij zonlicht zal de zonsensor het scherm neersturen (desgewenst uitschakelbaar) of omhoog sturen zodra de zon weer achter de wolken verdwijnt.

Verleng de levensduur van uw zonnescherm. Bescherm uw zonwering tegen de harde wind. De Somfy zonen windsensor werkt 24 uur per dag. Ook als u niet thuis bent. Een veilig idee.

Geniet vaker en langer van uw terras. Op mooie zomeravonden, in de lente tot zelfs in de herfst. Met Somfy terrasverlichting maakt u meer gebruik van uw terras.

 Het grote gemak van io-homecontrol van Somfy


Kies zelf uw io-homecontrol afstandsbediening

Afstandsbediening voor één zonwering; Comfortable bediening
Bedien uw zonnescherm zonder uit uw stoel te hoeven komen. Kies voor een Situo Mobile io (zonder terugkoppeling) of voor een Telis 1 io (met terugkoppeling).

Afstandsbediening voor uw hele woning; Voor meerdere zonweringen!
Ideaal voor de bediening van één of meerdere individuele zonweringen. Kies voor een Telis Composio io, met terugkoppeling, zodat u niet in dezelfde ruimte hoeft te zijn om uw zonwering te bedienen.

Uw hele woning automatisch bestuurd; Maximaal comfort!
Kies een afstandsbediening om scenario’s aan te maken die uw zonwering automatisch aanstuurt. Ook toepasbaar met zon- en windsensoren voor maximaal comfort. Kies voor een Impresario Chronis io.

Met een gerust gevoel van huis? Kies voor de io-homecontrol draadloze sensoren!
De volledig draadloze zon- en windsensoren sturen al uw zonwering automatisch omhoog of omlaag aan de hand van het weer. Ook als u niet thuis bent. Voor bescherming van uw zonwering: windsensor Eolis WireFree io. Voor meer comfort en energiebesparing: zonsensor Sunis WireFree io. Beide sensoren kunnen voor één zonwering of voor meerdere zonweringen gebruikt worden.

Buitenleven

Rolluiken

Buiten zonwering

Garagedeuren

Horren