RTS rolluiken

Geniet meer van uw terras 

Simuleer aanwezigheid door uw rolluiken automatisch te laten openen en sluiten op functies van tijd en licht. Ga met een gerust gevoel van huis...

Dagelijks gemak door afstandsbediening door al uw rolluiken individueel of gelijktijdig te bedienen vanaf elke plaats in huis.

Isoleer uw woning beter, zowel in de zomer als in de winter. Bespaar op energieverbruik en voorkom hinderlijk straatgeluid!

Bescherm uw meubelen tegen verkleuring door de invloed van zonlicht. Uw rolluiken worden tijdig naar beneden gestuurd.


 Radio technologie: de gemakkelijkste manier om al uw rolluiken en zonwering op afstand te kunnen bedienen 

 Kies zelf uw type Somfy bediening


Vast bedieningspunt voor één rolluik; basisgemak
Stuur uw rolluik naar elke gewenste positie. Kies voor een draadloze Somfy schakelaar, maar een afstandsbediening kan natuurlijk ook.

Voor meerdere rolluiken in een kamer; praktisch!
Ideaal voor de bediening van één of meerdere rolluiken in een ruimte. Eventueel te combineren met verlichting. Kies voor een Somfy Telis 4 RTS afstandsbediening. Ook leverbaar met knop om uw verlichting te dimmen.

Afstandsbediening voor uw hele woning; toppunt van comfort!
Met Somfy afstandsbedieningen kunt u meer dan 5 rolluiken (en zonweringen) individueel of groepsgewijs bedienen. U kunt in combinatie met de zonsensor uw rolluiken aansturen. Kies voor een Somfy Telis Composio RTS afstandsbediening.

Automatiseer uw rolluiken via een tijdklok of een zonlichtsensor!
Uw rolluiken kunnen automatisch werken wanneer u niet aanwezig bent op het tijdstip dat u hebt bepaald via uw uurprogrammering. ankzij RTS radiotechnologie stuurt de Somfy zonsensor al uw rolluiken automatisch omhoog- of omlaag bij een bepaalde lichthoeveelheid. De automatisering is op elk moment eenvoudig uitschakelbaar zodat u met uw afstandsbediening of schakelaar de rolluiken handmatig kunt bedienen.

Buitenleven

Rolluiken

Buiten zonwering

Garagedeuren

Horren