RTS zonwering

  Geniet meer van uw terras!

Ontdek het gemak van Somfy afstandsbediening. Bedien vanaf elke plaats in en rondom uw woning. Geen zwengel of optrekband nodig! Gecontroleerde bediening zorgt voor het behoud van uw scherm.

 Breng verkoeling op het terras en in uw woning. Bij zonlicht zal de zonsensor het scherm neerlaten (desgewenst uitschakelbaar) en omhoog sturen zodra de zon weer achter de wolken verdwijnt.

Verleng de levensduur van uw zonnescherm. Bescherm uw zonwering tegen harde wind. De Somfy zon- en windsensor werkt 24 uur per dag. Ook als u niet thuis bent. Een veilig idee...

Geniet vaker en langer van uw terras. Op mooie zomeravonden, in de lente tot zelfs in de herfst. Met de Somfy terrasverlichting en verwarming maakt u meer gebruik van uw terras.


 Radio technologie: de gemakkelijkste manier om al uw rolluiken en zonwering op afstand te kunnen bedienen 

 Kies zelf uw type Somfy bediening

Afstandsbediening voor één zonwering; essentieel comfort!
Stuur uw zonnescherm naar elke gewenste positie zonder uit uw stoel te hoeven komen. Kies voor een Somfy Telis 1 RTS afstandsbediening.

Voor uw hele terras... voor meerdere RTS terrasproducten!
Ideaal voor de bediening van één of meerdere individuele zonweringen in combinatie met een terrasverwarming en verlichting. Kies voor een Somfy Telis 4 RTS afstandsbediening. Ook leverbaar met knop om de verlichting te dimmen.

Voor uw hele woning; maximaal comfort...
Afstandsbedieningen om meer dan 5 producten groepsgewijs of individueel te beheren of om scenario’s te maken. U kunt in combinatie met zon en windsensoren uw zonwering aansturen. Kies voor een Telis Composio RTS afstandsbediening.

Met een gerust gevoel van huis? Kies voor een somfy automatisering!
Dankzij RTS radiotechnologie sturen de Somfy zon- en windsensoren al uw zonwering automatisch omhoog- of omlaag. Kies voor bescherming van uw zonwering - een windsensor. Kies voor meer comfort en energiebesparing - een zonsensor. Somfy biedt naast draadloze RTS en io-homecontrol radiotechnologie ook draadbestuurde oplossingen aan. Vraag hiernaar bij uw lokale Somfy dealer.

Buitenleven

Rolluiken

Buiten zonwering

Garagedeuren

Horren