Schuifhordeur

De passende oplossing voor grote oppervlakken. De schuifhordeur is de ideale oplossing voor grote deuropeningen en schuifpuien. Vaste hordeuren vormen daarbij de basis. Door plaatsing van een rails zijn deze deuren als schuifhordeuren toe te passen. Dankzij de strakke rails boven en onder en gebruik van glijblokken in plaats van storingsgevoelige wieltjes is een lange levensduur gegarandeerd. Daarnaast is het mogelijk meerdere hordeuren op de rails te schuiven zodat een dubbele schuifdeur ontstaat waarbij de deuren tegen elkaar aan schuiven. Bij een duo-schuiver schuiven de delen achter elkaar. Dit kan door gebruik te maken van een dubbele geleider. Borstels met aangepaste hoogten zorgen voor een insectendichte aansluiting. De hordeuren laten zich eenvoudig wegnemen in de winterperiode.

Opties

Kleuren 

RAL 9001 creme wit standaardkleur
RAL 9010 wit standaardkleur
RAL 8019 donkerbruin standaardkleur
RAL 9006 zilvergrijs standaardkleur
andere RAL kleuren leverbaar tegen meerprijs


Plaatsbepaling

Bij binnendraaiende/-schuivende deuren buiten: bij buitendraaiende/-schuivende deuren binnen.

Maat

Op-de-dag-montage: de dagmaathoogte + minimaal 6,7 cm, dagmaatbreedte + 2cm. De hoogte hart middenkader die u opgeeft is gemeten vanaf de onderzijde van de onderste geleider.
In-de-dag-montage is ook mogelijk. De eindmaten (breedte van het schuivende deel x hoogte van het schuivende deel + geleiders), lengte van de geleiders, hoogte hart middenkader van onderkant af gemeten, opgeven in centimeters. De greepzijde opgeven gezien vanaf binnen bij binnenmontage, of gezien vanaf buiten bij buitenmontage.

Montage

Monteer de onderste geleider. Plaats de hordeur met de lage schuifnokken in de geleider. Monteer de bovenste geleider. De geleiders smeren met uitsluitend siliconenspray. Geen andere smeermiddelen gebruiken.

Onderhoud

Alle bevestigingen zijn onzichtbaar achter het aluminium dekselprofiel weggewerkt.
Alle hordeuren worden standaard geleverd met roestvrijstalen handgrepen.

 

In de dag                 Op de dag
motage                    montage

 

Duoschuiver

 

Vraag nu de Gratis brochure Hordeuren van Verano® vrijblijvend aan.
Klik op onderstaande knop.

Buitenleven

Rolluiken

Buiten zonwering

Garagedeuren

Horren